Καλώς ήρθατε στη Διατροφή Σήμερα!

 Γειά σας! Ονομάζομαι Ζακχαίου Κυριακή, είμαι Διατροφολόγος και Βιοχημικός και δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο προκειμένου να σας πληροφορήσω, με εύκολο, κατανοητό και ταυτόχρονα έγκυρο τρόπο, για την υγιεινή διατροφή, την υγεία και την άσκηση. Παράλληλα, σκοπό έχω να σας δώσω κίνητρα, όρεξη και θετική ενέργεια για να προσέξετε το σώμα σας αλλά και να αποκτήσετε μια καλή σχέση με τον εαυτό σας.


Είναι γεγονός ότι η υγιεινή διατροφή στις μέρες μας, φαίνεται να είναι μια δύσκολη υπόθεση! Είναι στο χέρι μας όμως να το αλλάξουμε αυτό, αρκεί να αντιληφθούμε ότι ζούμε στην Ελλάδα, μία Μεσογειακή χώρα με όλου του κόσμου τα καλά και ποιοτικά τρόφιμα! Αρκεί κανείς να κάνει μια βόλτα στην λαϊκή αγορά ή στην κεντρική αγορά και πολύ εύκολα και οικονομικά να γεμίσει το καλάθι του με τροφές που θα του χαρίσουν υγεία, ευεξία και ομορφιά!  Παράλληλα, ο καλός καιρός της Ελλάδας μας βοηθάει να ασκηθούμε κάνοντας δραστηριότητες στην φύση, πάλι με μηδαμινό κόστος, όπως είναι για παράδειγμα το περπάτημα, οι πεζοπορίες, το κολύμπι, το ποδήλατο, το τρέξιμο, κ.α.

 
Τρόποι λοιπόν για να είμαστε σε φόρμα και να τρεφόμαστε υγιεινά υπάρχουν, αρκεί να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Γι’αυτό, περιηγηθείτε ελεύθερα και πάρτε την ώθηση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να προσέχετε τον εαυτό σας, να χτίσετε μια καλή φυσική κατάσταση και να εφαρμόσετε υγιεινή Διατροφή Σήμερα!

Leave A Response